Skip to main content
0

Николай Петров – основател на Fit Panther

Здравейте, казвам се Николай Петров и съм основател на Здравословна кухня Fit Panther, която създадох през 2016 година, с идеята да спомагам за по-доброто качество на живот на нашите клиенти.

Занимавам се със спорт и фитнес вече над 27 години. Завършил съм Национална спортна академия със специалност „Фитнес и културизъм“ и специализирам магистратура по „Диетология“.

Николай Петров - основател на кухня Fit Panther Nikolai Petrov - owner and manager at Healthy Kitchen Fit Panther

Моят опит:

Като активен треньор през годините съм изготвял много хранителни режими и тренировъчни програми, както за редуциране на мазнините и теглото, така и за покачване на мускулна маса и поддържане на добра форма.

Дългогодишният ми опит ме накара да създам и комбинирам целия процес по възможно най-оптимален и полезен начин за всеки наш клиент. От съчетаване на правилните продукти и правилното комбиниране на максимално съдържателна храна, до сготвяне в кухнята и безплатното доставяне до клиентите.

Важен фактор в нашето меню е балансирането на белтъчините, мазнините и въглехидрати, както и създаването на алкална среда в организма.

Моята мисия е главното отстраняване на храни с консерванти, палмови масла, изкуствени подобрители, оцветители и други вредни храни и вещества, които катализират негативни реакции в човешкия организъм.

Създадох здравословна кухня „FitPanther”с една ясна цел и идея – да помагам на хората за постигането на едно по-добро здраве, както и пречистване на техния организъм.

Стремежът ми е хората да изграждат здравословни хранителни навици и да подобряват качеството си на живот като цяло. Помагам им и  да имат повече време за важните неща в живота и съм постоянно на разположение с индивидуална грижа и връзка към всеки един от вас.

таг върху дърво как човек с наднормено тегло влиза във форма

Само 3 месеца те делят от най-добрата форма на живота ти.
Позволи ми да ти помогна… с вкусно, здравословно и толкова лесно за спазване целодневно меню всеки ден.

Дай ми една седмица и вярвам, че ще останеш приятно изненадан от прилива на енергия… разликата в кожата и косата ти… и, разбира се, започващия желан ефект в огледалото (заедно с всичките останали плюсове от новия оптимален начин на живот и хранене).

Най-избирани менюта:

 • Балансирано меню

  51.00 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 45.9 лв.

 • Протеиново стандарт меню

  53.60 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 48.24 лв.

 • Високо протеиново фитнес меню

  63.40 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 57.06 лв.

 • Стандарт без вечеря

  45.50 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 40.95 лв.

Close Menu