Skip to main content
0

Кето и веган сладкарница
от кухня Fit Panther®

Всички модели бутикови торти

Кето и Веган сладкарницата на “Fit Рanther” - полезните сладкиши, направени изцяло от здравословни продукти и супер храни

„Десертите са вълшебните приказки на кухнята
– краят на всяка щастлива вечеря!“

Предлагаме на Вашето внимание нашата нова бутикова Веган и Кето сладкарница. Стремежът ни е да насърчим консумацията на вкусни храни, приготвени изцяло от здравословни продукти и супер храни. Да ядеш сладкиши и да бъдеш здрав – напълно възможно е! И ние държим “ключа” за това. Нашите продукти са подчинени изцяло на принципа на здравословното хранене, съобразено с необходимия брой калории и съответстващо на индивидуалните потребности на организма ни.

Важно е в началото да изясним понятията “веган” и “кето” и как те могат да се обединят в полза на здравето:

 • Определението “веган” идва от “вегетарианство”, което се възприема като хранителен режим, който изключва приема на животински продукти и по лични, и по морални причини.
 • Думата “кето” се свързва с кетогенната диета, която се базира на приема на храни с ниска въглехидратна стойност за сметка на такива с мазнини. Това намаляване на въглехидратите поставя тялото в метаболитно състояние, наречено кетоза. По този начин започва изгарянето на мазнините и превръщането им в енергия.

Какви са нашите продукти

⯆⯆⯆

бутикови Кето торти

 • Кето бутикова шоколадова торта Пантера с касис

  72.00 лв.128.00 лв.
 • Кето бутикова торта бяла фантазия с ягоди и боровинки

  72.00 лв.128.00 лв.
 • Кето бутикова шоколадова торта с оризова сметана

  72.00 лв.128.00 лв.
 • Кето бутиков плодов чийзкейк с лимон, ягоди и малини

  72.00 лв.128.00 лв.
 • Кето бутикова боровинкова торта с желе

  72.00 лв.128.00 лв.
 • Кето тирамису с бадемови бишкоти

  92.00 лв.

бутикови Веган торти

 • Веган бутикова торта с физалис, ягоди и боровинки

  72.00 лв.128.00 лв.

бутикови торти Стандарт

 • Класическа пандишпанова бутикова торта с млечно маслен крем

  72.00 лв.128.00 лв.

бутикови бонбони

 • Бонбони Бяла пантера

  3.20 лв.

Кухнята на “Fit Panther” обединява своя дългогодишен опит в приготвянето на апетитна и здравословна храна с вдъхновението от неочакваните вкусови комбинации на натуралните продукти и супер храните, съчетани по естетически начин под формата на любимия десерт – тортата.

Представяме Ви атрактивните здравословни стандарт, веган и кето торти от нашата сладкарница, направени  без консерванти, подобрители, изкуствени оцветители, бяла захар, бяло брашно, палмови масла, слънчогледово олио и глутен. Седем здравословни бутикови торти, съчетали вкусове от различни кътчета на света. Всяко парче е наслада за сетивата – мекота, сладост, екзотика и покана за незабравими усещания.

Каква е нашата концепция

В основата на кухня Fit Рanther стои разбирането, че храната трябва да е вкусна, да е здравословна, да отговоря на нашите индивидуални потребности и да е съобразена със спецификите на тялото и организма ни. Изборът само на веган и кето продукти по никакъв начин не лишава тялото ни от разнообразие от различни храни, било то въглехидрати, белтъци или мазнини. Природата ни дава изобилие от натурални и здравословни продукти, които могат да отговорят на потребностите на организма ни от витамини, минерали, омега 3 и антиоксиданти.

Голяма част от продуктите и храните в търговската мрежа са обогатени с много консерванти, които да им гарантират висока трайност. На практика това са “химикали”, които са вредини за здравето ни. “Гладът” ни за сладко често ни кара да прибягваме до полуфабрикати, наситени с вредни съставки като соево масло, ГМО,  царевичен сироп, растителни масла, натриев нитрат, бромати и сулфити. Консумацията им атакува дикертно сърдечно-съдовата, храносмилателната, отделителната, нервната и опорно-двигателната ни системи.

Кухнята на Fit Рanther доказва, че здравословната храна може и е изключително вкусна, ако продуктите бъдат съчетани по правилния начин

Тъй като нашите торти не натоварват храносмилателната система, те могат да бъдат консумирани по всяко време на деня. Подходящи са и за хора с метаболитни проблеми и диабет. Така Кето и Веган десертите от сладкарницата на Fit Рanther  по вкусен и полезен начин задоволяват потребността ни от нещо “сладко”, като в същото време тялото ни остава в състояние на кетоза, добавяйки полезни мазнини към здравословния ни режим.

Fit Panther лого с бяла подложка за фон

Поръчай още сега на телефон 0878 444 837 или се обади за съвет или консултация

КОНТАКТИ FIT PANTHER
знак за рециклирани опаковки към храните

Здравословна кухня Fit Panther промени изцяло своята визия, като премина на хартиени опаковки и (100% Compostable) БИОразградими чаши, направени от растения, плюс стъклени бутилки