Skip to main content
0

Нашите доволни клиенти

Правилната храна носи здраве, а здравето е щастие

Запознай се с нашите доволни клиенти – хора с различни професии и цели, които се хранят здравословно, обединени от идеята да водят по-качествен и изпълнен със здраве и енергия живот. А за това, несъмнено, хубавата храна има огромно значение. Сред хората, избрали кухня Fit Panther, има адвокати, икономисти, архитекти, треньори и професионални спортисти, публични личности, модели, маркетинг специалисти, дизайнери, както и много други, които искат да живеят здравословно и да изглеждат добре, без излишни килограми.

Нашата мисия е твоето добро здраве

Корпоративни клиенти

лого на клиент netpeak
лого на клиент seoble
лого на клиент sss diadent logo
лого на клиент patricia dental store
виес ауто лого - клиент на кухня fit panther

Отзиви за нас

С програма от Fit Panther свалих 22кг. - само за 3 месеца. Това промени не само външният вид, но и здравословното ми състояние. Искрено благодаря на г-н Николай Петров за съветите, които получавах през целият период на хранителния ми режим. Продължавам да се храня със Фитнес меню и го препоръчвам горещо на всички, които държат на здравето си.

Павлина Консулова

Ползвам вече втора седмица и съм страшно доволно. Менюто е съобразено с нуждата ми от безглутеново хранене. Качествени и разнообразни продукти. Дори плодовете в този зимен сезон са най-различни и страшно вкусни. Ако трябва да си приготвям храната сама в къщи едва ли ще мога да си осигуря подобно разнообразие.

Ваня Зойнова

Впечатлен съм от вниманието, разбирането и удовлетворяване желанията на клиента - в малко фирми се среща. Храната е разнобразна и много вкусна, вероятно защото е приготвена с любов и според вкуса на клиента . Благодаря Ви - Супер сте!

Боян Димов

Вкусно и разнообразно меню. Всичко се прави с много желание и си личи от пръв поглед. Използват само качествени продукти и съобразяват менюто индивидуално, според нуждите на всеки клиент. Винаги са любезни и готови да помагат със съвети и насоки. Благодаря!

Валентин Шарланов

Топ! Препоръчвам горещо! С добрата и точна храна идва не само доброто тяло, а и вътрешно спокойствие и по-лек и спокоен живот!

Зорница Димитрова

Благодаря ви, Fit Panther - Фитнес меню! Чрез вашата храна отслабнах 14 кг за 50 дни. Страхотни сте!

Павел Павлов

Бъди първи с Fit Panther

Български отбор по художествена гимнастика - клиенти на Здравословна кухня Fit Panther

Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) благодари на кухня Fit Panther, която се грижи за здравословното, полезно и правилно хранене на момичетата от Ансамбъла до провеждане на Олимпийските игри в Токио. Fit Panther осигури безвъзмездно на всяко едно от петте момичета индивидуално и разнообразно пълно дневно меню – (закуска, обяд и вечеря), съобразени с хранителния режим на всяка една гимнастичка.

Индивидуалните многопластови био и супер храни помагат на момичетата да се хранят балансирано и полезно, така че организмът им да издържа на тренировъчен и състезателен режим и в същото време, с всяка порция получават нужните полезни хранителни вещества, строго съобразени с индивидуалните потребности на всяка една от тях. Така здравословна кухня Fit Panther поддържа добрата кондиция и здраве на „златните ни момичета“ от Ансамбъла, а всички менюта са с изчислен брой калории и хранителна стойност, правилно подбрани според вкусовите предпочитания и необходимите потребности на момичетата.

Храната се приготвя от висококачествени био продукти и именно качествената и правилно подбрана храна е в основата на здравото тяло, което поддържа здрав дух, а храненето на спортистите е много важна част от комплексната им подготовка по принцип. Така с безценната помощ на Fit Panther, качественото, здравословно и полезно хранене на момичетата от Ансамбъла спомага за цялостния тренировъчен и състезателен режим. Гордеем се със „Златните ни момичета“ и постигнатото от тях на Олимпийските игри. Здравословната и питателна храна е природен допинг за всеки състезател.

Много хора доказаха пред себе си, че могат да преборят излишните килограми,
а други просто обичат да поддържат формата си с питателна и здравословна храна

клиент 3 преди да се храни с Fit Panther клиент 3 след хранителен режим с Fit Panther
клиент 1 преди да се храни с Fit Panther клиент 1 след хранителен режим с Fit Panther
младо момче преди да започне да се храни с Fit Panther младо момче след хранителен режим с Fit Panther
клиент 6 преди да се храни с Fit Panther клиент 6 след хранителен режим с Fit Panther

Любимите менюта на нашите клиенти

 • Балансирано меню

  51.00 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 45.9 лв.

 • Високо протеиново фитнес меню

  63.40 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 57.06 лв.

 • Протеиново стандарт меню

  53.60 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 48.24 лв.

 • Стандарт без вечеря

  45.50 лв.

  -10% отстъпка при поръчка на 5 или повече наведнъж - 40.95 лв.

ВИЖ ВСИЧКИ МЕНЮТА
Instagram лого

Fit Panther – Instagram галерия – последвай ни:

Close Menu