Skip to main content
0

Общи условия на сайта FitPanther.bg

Общи търговски условия на фирма „Пантера 83“ ЕООД
за ползване на уебсайта, с вграден онлайн електронен магазин,
намиращ се на основен домейн FitPanther.bg
и извършването на покупки (поръчка на храна) през него

т1. Въведение

С изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че сте запознат и приемате описаните по-долу общи условия на уебсайта FitPanther.bg и фирма „Пантера 83“ ЕООД

 

Данни за ТЪРГОВЕЦА съгласно ЗЗП и Закона за електронната търговия:

„ПАНТЕРА 83“ ЕООД / PANTERA 83 Ltd.
ЕИК: 204186643
гр. Пазарджик, 4400, ул. Стефан Захариев 19,
Локация на кухня в град София: ул. Родопски извор 106, кв. Манастирски ливади, гр. София, п.к. 1618;

Номер на банкова сметка:
Обединена Българска Банка АД
IBAN: BG48 UBBS 8888 1000 9871 53
BIC: UBBSBGSF

Електронен адрес и контакти на ТЪРГОВЕЦА:
Телефон: +359 894 666 955
И-мейл: orders@fitpanther.bg
Уебсайт: fitpanther.bg

Настоящият електронен документ съдържа Общи търговски условия за ползване, които се отнасят за всички сделки, сключани от разстояние, и уреждат условията за покупко-продажба през уебсайта, с вграден електронен магазин – Fitpanther.bg.

Собственик на уебсайта, с вграден електронен магазин, FitPanther.bg е фирма „ПАНТЕРА 83“ ЕООД (наричана по-долу за кратко „ТЪРГОВЕЦ”), вписана в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 204186643.

Тези условия представляват договор от разстояние за покупко-продажба между „ПАНТЕРА 83“ ЕООД и всяко физическо лице, посетител на сайта, извършило заявка за покупка на храна през електронния магазин.

За да може да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на своите клиенти, „ПАНТЕРА 83“ ЕООД създава долуизбоените Общи условия, за да защитава от злоупотреби, както себе си, така и своите клиенти.

т2. Общи положения

С извършването на поръчка на МЕНЮТА / ПРОДУКТИ от електронния магазин на сайта Fitpanther.bg, всеки КЛИЕНТ на сайта се съгласява с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ и е длъжен да ги спазва.

КЛИЕНТ – е всяко лице на или над 18 г., посетител на сайта с електронен магазин FitPanther.bg, което е извършило поръчка чрез натискане на бутона „Поръчай“, наличен във виртуалната количка.
Поръчката направена от клиента има сила на договор от разстояние между него и електронния магазин по силата на Закона за защита на потребителите.

МЕНЮТА / ПРОДУКТИ –  са продуктите предлагани в електронния магазин.

ТЪРГОВЕЦ – е „ПАНТЕРА 83“ ЕООД

АРТИКУЛИ И ЦЕНИ – всички цени на МЕНЮТАТА в електронния магазин са в български лева.
Публикуваните цени на артикули са крайни и включват всички данъци и такси.
Посочените цени са за един брой, и НЕ включват разходите за доставка на СТОКИТЕ.
Основният състав на МЕНЮТАТА е изписан в страницата за представяне на всеки продукт.
Валидни са цените, публикувани в онлайн магазина, към момента на изпращане на заявката за поръчка към кухня Фит Пантер.

ТЪРГОВЕЦЪТ има право да променя цените или характеристиките на предлаганите ПРОДУКТИ в електронния магазин без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на изпращане на поръчката и потвърждаването й.

ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да анулира поръчките за продукти, показвани на сайта поради техническа грешка или поради технически грешки с явно погрешни цени.

ТЪРГОВЕЦЪТ не гарантира наличността на поръчаните ПРОДУКТИ. При липса на наличност от заявените ПРОДУКТИ, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява КЛИЕНТА за изчерпването.

ТЪРГОВЕЦЪТ не гарантира, че достъпът до електронния магазин ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в интернет мрежата, хостинг доставчика и др.

Всички ПРОДУКТИ, включително и тези в намаление/промоция, се продават и доставят до изчерпване на количествата, дори това да е не изрично отбелязано в сайта FitPanther.bg.

При плащане на СТОКИТЕ по банков път, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от КЛИЕНТА или неговата банка, по повод на самата транзакция. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за сметка на КЛИЕНТА.

ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да пази и да НЕ предоставя посочените от потребителите  лични данни на трети лица.

Настоящите Общи търговски условия могат да бъдат променяни едностранно от фирма „Пантера 83“ ЕООД чрез публикуване на актуализирана версия на настоящия документ на сайта. Преди завършването на всяка конкретна поръчка системата ще поиска Вашето изрично потвърждение, че сте запознат и приемате актуалната версия на настоящите Общи търговски условия.

т3. Заявки / поръчки

ЗАЯВКИ ЗА ПОРЪЧКА НА ХРАНА (ПОКУПКА НА СТОКИ) ОТ ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА НА САЙТА www.fitpanther.bg

Преди завършването на всяка конкретна поръчка системата ще поиска Вашето изрично потвърждение, че сте запознат и приемате актуалната версия на настоящите Общи търговски условия.

Натискайки бутона „Поръчай“ клиентът, заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, приема ги, съгласен е с тях и се задължава да ги спазва.
ТЪРГОВЕЦЪТ потвърждава приетата поръчка на КЛИЕНТА чрез и-мейл (e-mail) електронно съобщение на траен носител и/или телефонно обаждане.

При непълно, некоректно или грешно посочени данни от страна на КЛИЕНТА като адрес, телефонен номер и др.- поръчката се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.

Регистрация в сайта:

За поръчка на публикуваните в онлайн магазина артикули НЕ е необходимо да притежавате регистрация на профил в сайта FitPanther.bg. Регистрацията е доброволна и безплатна. Тя ще ви улесни за в бъдеще, ако поръчвате редовно от нашата онлайн витрина с менюта.

Регистрацията може да се извърши или по време на поръчката, или от главното меню, раздел „Моят профил“, горе вляво, чрез попълване на посочените в регистрационната форма данни. Обозначените със звездичка (*) задължителни полета изискват данни, без които не е възможно да изпълним Вашите поръчки. При създаването на профил потвърждавате, че имате навършени 18 години.

т4. Плащане и цени

КЛИЕНТЪТ заплаща поръчаните продукти в електронния магазин на www.fitpanther.bg, като използва един от следните начини на плащане:

  1. Чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, при доставка, срещу съответния касов бон. Клиентите плащат при получаване на поръчката.
  2. Чрез БАНКОВ ПРЕВОД – имате опция са направете плащането директно в банковата си сметка. Използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката като основание за плащане. Поръчката няма да бъде изпратена преди получаването на превод по нашата сметка или изпратено платежно от страна на купувача. Препоръчителен начин за плащане при абонамент или по-дълъг период.

Всичко цени на сайта са в български лева, за един брой продукт, и са крайни – СЪС ДДС.

т5. Изпълнение на поръчка и Доставка на стоки

ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да доставя поръчаните и закупени СТОКИ сам на адрес, посочен от КЛИЕНТА. СТОКИТЕ (МЕНЮТАТА) се доставят подходящо опаковани в плътно затворени кутии, защитени в хартиена еко чанта, с комплект прибори и салфетки – готови за консумация.

СТОКИТЕ се предават на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването им от името на КЛИЕНТА. Когато КЛИЕНТЪТ не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на СТОКИТЕ в този срок, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от задължението си да достави заявените за закупуване СТОКИ. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи СТОКИТЕ и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка.

ТЪРГОВЕЦЪТ извършва доставка на СТОКИ само на територията на град София, България.

Доставката на заявените за покупка МЕНЮТА (СТОКИ) на посочения от Клиента адрес, се извършва на следващия ден, между 8:30 и 14:00 часа, само ако е поръчана до 14:00 часа, в деня на поръчката. При поръчки (покупки) след 14:00 часа, храната се доставя на по-следващия ден, отново между 8:30 и 14:00 часа, в зависимост от района, където се намира адресът на клиента в град София.
Неделя – почивен ден.
Храна за събота се поръчва в четвъртък и се доставя в петък до 14:00 часа.
Поръчка за Понеделник, може да се направи най-късно до 12:00 часа на обяд в неделя.

При доставка на целодневно меню със закуска след 10:00 ч., първата закуска се запазва за следващия ден.

Доставката се заплаща отделно от продуктите на цена от 3.00 лв. за един курс.
Възможно е цената за доставка да достигне до 5.00 лв. за някои по-крайни райони на град София, за което ще бъдете уведомени своевременно.

ТЪРГОВЕЦЪТ ПРЕДЛАГА НА КЛИЕНТА постоянна ОТСТЪПКА от 10% при седмичен абонамент или при поръчка на 5 или повече менюта наведнъж.

Менютата се доставят в изцяло хартиени опаковки и (100% Compostable) БИОразградими чаши, направени от Растения + стъклени бутилки.

т6. Право на замяна или връщане на стоката

Клиентът има право на замяна или връщане на стоката (храната) само да момента на нейното лично приемане от куриер при налично несъответствие с поръчката. Всички доставки на поръчана храна от Fit Panther са с опция преглед.

т7. Продължителност на договора от разстояние

Договорът от разстояние между ТЪРГОВЕЦА и КЛИЕНТА се счита за сключен от изпращането на поръчката, в магазинната част на уебсайта www.fitpanther.bg, и е валиден до момента на доставката и приемането на поръчката (храната) от КЛИЕНТА на посочения от него адрес в поръчката.

Договорът от разстояние се счита за приключен след опция преглед и приемането на поръчката (храната) от клиента, в момента на доставката.

т8. Защита на личните данни

Пълната полица с политиката за поверителност и защита на личните данни на уебсайт, с онлайн магазинна част, www.fitpanther.bg

т9. Авторско право

Дигиталните материали и активи на уебсайта, с електронна магазинна част – www.fitpanther.bg и търговската марка Fit Panther™, включително лога, търговски символи, графични изображения и надписи, текстове и мултимедийно съдържание, са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права и са собственост на „ПАНТЕРА 83“ ЕООД и неговите партньори, предоставили съответната информация. Всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

„ПАНТЕРА 83“ ЕООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този сайт, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите от уебсайта, с електронен магазин www.fitpanther.bg да бъдат копирани, разпространявани, публикувани или променяни.

т10. Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

„ПАНТЕРА 83“ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в уебсайта, с електронен магазин www.fitpanther.bg.

Промените в Общите условия за ползване на сайта не засягат отношенията между клиента и търговеца, възникнали във връзка с валидно подадени преди промените заявки за покупка на стоки (поръчка на храни).

Платформа за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК)

Този документ (Общи условия на сайта FitPanther.bg и фирма „Пантера 83“ ЕООД)
е последно актуализиран на 01 Февруари 2021-а година.

Close Menu